Aktuella arrangemang

Tipspromenader


Välkomna till OK Gränsens tipspromenader!  Höstens tipspromenader pågår 15 augusti till 21:a november.


Vi kommer att anordna tipspromenaderna ungefär som vanligt fast ha så mycket som möjligt av försäljningen utomhus. Vi kommer även att ha servering fast med enstycksförpackat fika. Vi kommer som vanligt ha priser, både för bästa resultat på tipset, lottade priser från tipset och motionskorten samt vid bingorad. Du kan vinna presentkort hos Landhs konditori, Stationen Restaurang & Sportbar i Habo och badbiljetter på Mullsjö simhall. Alla barn får en godisbit vid inlämnad bokstavsjakt och tre vinnare får ett lottat pris. Det är allas vårt ansvar att vara rädda om varandra och hålla avstånd. Vi uppdaterar informationen här vid eventuella ändringar. 

Vårens outtagna vinster kan hämtas i Gränsenstugan i samband med tipspromenaderna i höst. Därefter tillfaller vinsterna klubben.

 

Tid: Söndagar mellan 10.00 – 12.30.

Vi erbjuder:  

  • Tipsfrågor, 15 kr
  • Skogsbingo, 15 kr
  • Barnens bokstavsjakt, 5 kr
  • Servering i klubbstugan med hembakat kaffebröd

På tipspromenaden kan du vinna trisslotter. Vi lottar dessutom ut presentkort på Landhs konditori, Stationen Restaurang & Sportbar i Habo och badbiljetter på Mullsjö simhall. Resultaten sätts in här på hemsidan och länkas till från OK Gränsens Facebook-sida samma kväll, dessutom publiceras de i Jönköpings-Posten veckan efter.

Välkomna ut i skogen!